Angol nyelv

Az English is fun nyelviskola angolul anyanyelvi szinten beszélő óvónénit küld hozzánk, valamint biztosítja a foglalkozásokhoz szükséges motiváló eszközöket. Sok sok játékot, kelléket, illetve mindent, ami ebben a korban a kreatív és gyors nyelvtanuláshoz szükséges.

Angol nyelv

Nyelvtanulás a 21. században

Az idegen nyelvek tanulásának funkciója megváltozott a 20. század végétől, erre a tudásra nem ismeret, hanem készség szinten van szükség.

  1. A két nyelven beszélő, gondolkodó gyermek személyiségjegyei
  • rugalmasabb nyelvi és gondolkodási készség
  • nyitottabb, befogadóbb személyiség
  • jobb eligazodás a környezetben, életben
  1. A legtöbben abban egyetértenek hogy a pubertás a határvonal, addig ugyanis a gyermek nem szándékosan, tudatosan tanulja az idegen nyelvet, hanem az anyanyelv elsajátításához hasonló módon, mintegy akaratától függetlenül, más tevékenység közben.
  2. Az olyan korai nyelvoktatás, amely tartalomban és cselekvésben gazdag, összhangban van azzal a móddal, ahogy a gyermek értelmezi a világot.

/Dr Kovács Judit publikációi alapján/

 

A kiscsoportos foglalkozásokon a természetes tanulási folyamat játékosan, a gyermekek összes érzékszervére hatva, önbizalmat erősítő nyelvi közegben jön létre. Ezáltal a gyermekek bátran szólalnak meg idegen nyelven. Az angol ugyanolyan természetes lesz számukra, mintha magyarul beszélnének.